Computerglazen
Computerbril

 

Een bril speciaal voor computer

 

Misschien denkt u: ik heb al een 'gewone bril', moet ik er nu ook nog één voor kantoor? U bent natuurlijk niets verplicht, maar toch is een computer- of kantoorbril de moeite waard. Zeker als u achter een computer zit, kan een bril die is afgestemd op deze werksituatie echt iets toevoegen! We vertellen u graag waarom dit beter is dan een enkelvoudige of 'gewone' multifocale bril.

 

Heeft u aan het eind van een werkdag last van uw rug en/of nek? Dan heeft u waarschijnlijk in een verkeerde houding gezeten en deze zou veroorzaakt kunnen worden doordat u meer moeite moet doen om goed te kunnen zien.

 

Natuurlijk functioneert uw 'gewone' bril nog steeds in uw werksituatie, maar wel minder. U richt uw blik namelijk vaak op de zogenaamde nabij- en tussenafstand. Enkelvoudige brillenglazen corrigeren dichtbij of veraf, multifocale glazen dichtbij én veraf. Maar wel met een relatief klein deel van het brillenglas, waardoor u een relatief smal gezichtsveld heeft. Een computerbril biedt juist op dit tussengebied een extra groot en scherp gezichtsveld, waardoor u het hele beeldscherm kunt overzien zonder uzelf daarvoor in allerlei bochten te hoeven wringen. Resultaat: een ergonomische werkhouding en meer kijkcomfort!

 

Met een computerbril kan je onderaan ± 35cm scherp zien en bovenaan in het glas 1 á 1,5 meter.

Ideaal voor beeldscherm gebruik.

 

Een bril voor op kantoor.

Alles in één oogopslag.

 

De meeste mensen merken een verschil vanaf hun 35e jaar: werken aan een computerscherm is plots belastender voor uw ogen. Rug- en nekklachten gepaard gaande met vermoeide ogen zijn slechts een paar van de mogelijke gevolgen. ZEISS kantoorbrillenglazen helpen dit type oogbelasting te voorkomen: ze zijn gemaakt voor de specifieke behoeften van het werk en zijn – in tegenstelling tot lees- of multifocale brillen – geoptimaliseerd voor alle afstanden die relevant zijn bij het werk aan een computerscherm.

Gemaakt voor uw werk en uw ogen.

Profiteer van een optimaal zicht – en niet alleen als u achter de computer zit.

 

Wees er zeker van dat u van comfortabel zicht profiteert op kantoor - ongeacht waar u heenkijkt. ZEISS kantoorbrillenglazen bieden een groot gezichtsveld voor zowel dichtbij als op de middellange afstand. Deze brillenglazen zijn speciaal gemaakt voor bijvoorbeeld de afstand tot uw computerscherm, tot uw collega of klant en de leesafstand dichtbij. U merkt de positieve effecten zelfs na het werk nog.

Met een kantoorbril zie je onderaan in het glas scherp op 35cm en

bovenaan in het glas 2 á 3 meter ver. Ideaal voor op kantoor.

Seiko
Hoya

Onze merken

Zeiss

| HOYA | SEIKO | ZEISS |

DESSEL

Markt 13

2480 Dessel

014 / 37 04 49

OPENINGSUREN

 

Ma 9.00-12.00 • 13.30-18.00u

Dinsdag gesloten

Wo

Do 9.00-12.00 • 13.30-18.00u


Vr

Za 9.30-12.00u • 13.30-16.30u

RETIE

St. Martinusstraat 13

2470 Retie

014 / 37 20 98

OPENINGSUREN

 

Maandag gesloten

Di

Wo 9.00-12.00 • 13.30-18.00u

Do

Vr

Za 9.30-12.30 • 13.00-16.30u

Copyright @ Alle rechten voorbehouden