Sportbrillen

Comfort en veiligheid: een must voor elke sporter

 

Voor sportmensen, professioneel of amateur, biedt een sportbril het nodige comfort

en geeft vooral ook voldoende veiligheid.

 

Sportbrillen zijn speciaal ontworpen in ultralichte materialen en zijn praktisch onbreekbaar.

 

Met een aangepaste sportbril kan je meer dan 90% van alle oogletsels vermijden. Wie bijvoorbeeld fietst, heeft het zeker al gemerkt: als je wat sneller rijdt, beginnen je ogen te tranen. Een reflex die aantoont dat je ogen het moeilijk hebben. En dan hebben we het nog niet over een bal in je gezicht, modder of vliegjes in je oog…

Een sportbril biedt extra bescherming en dat is geen overbodige luxe voor avontuurlijke sporters. Veilig sporten kan trouwens ook in stijl. De sportbrillen van Adidas, zijn niet alleen staaltjes van hoogtechnologische innovatie. Ze zien er daarnaast ook fantastisch uit.

Ook uw sportbril op correctie van uw gewone bril?

 

Zonnebrilglazen voor sport.

Bescherm uw ogen, terwijl u tegelijk geniet van helder zicht tot in de randen van uw brillenglas.

 

Wilt u van onbeperkt zicht genieten tijdens het sporten, dan heeft u een bril nodig die aan diverse eisen voldoet. ZEISS zonnebrilglazen voor sport zijn licht en duurzaam, met meer dan 80% getint glas en een optionele vuil- en krasbestendige coating, individueel aangepast voor uw ogen. En dankzij de Cosmetic Edge®-technologie geven deze dunne brillenglazen helder zicht tot in de rand van het glas, zelfs bij sterk gebogen glazen met een hoge sterkte. Dit garandeert een onberispelijk zicht en beschermt uw ogen tegen vuil, zonlicht of kleine stofpartikeltjes in de lucht. Het maakt niet uit of u fietst of hardloopt, tennis, voetbal of golf speelt, of aan watersport doet.

 

Bovendien: ZEISS sportglazen zijn beschikbaar met unifocale of multifocale glazen.

Rond. Rechthoekig. Sportief. Stylish. Een gebogen brillenglas maken is een grote uitdaging. Het moet zo dun mogelijk zijn, zelfs in de randen, terwijl het tegelijkertijd de oogafwijking van de drager optimaal moet corrigeren. Met de Cosmetic Edge®-technologie van ZEISS kunnen we platte brillenglazen produceren met een optimale zichtcorrectie, zelfs bij een grote diameter van het brillenglas en een zeer gebogen montuur. Dit is niet alleen goed nieuws voor fans van sportbrillen, maar ook voor iedereen die een modieuze zonnebril wil dragen of een bril op sterkte met een sportieve look!

Hoe werkt Cosmetic Edge®-technologie?

Onze merken

Super Dry
Adidas
Rudy Project

| ADIDAS | RUDY PROJECT | SERENGETI |

DESSEL

Markt 13

2480 Dessel

014 / 37 04 49

OPENINGSUREN

 

Ma 9.00-12.00 • 13.30-18.00u

Dinsdag gesloten

Wo

Do 9.00-12.00 • 13.30-18.00u


Vr

Za 9.30-12.00u • 13.30-16.30u

RETIE

St. Martinusstraat 13

2470 Retie

014 / 37 20 98

OPENINGSUREN

 

Maandag gesloten

Di

Wo 9.00-12.00 • 13.30-18.00u

Do

Vr

Za 9.30-12.30 • 13.00-16.30u

Copyright @ Alle rechten voorbehouden